Göteborg

Handelsmyntet 16

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
35  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
2019
Avgift:
1 975 kr/mån
Pris:
2 195 000 kr, utgångspris
 • Nybyggd lägenhet
 • Balkong in mot gården
 • Härligt västerläge
 • Modernt kök från Vedum
 • Nära till Spårvagn
 • Förråd i entréplan
 • Gym och matbutik nära
 • Tvättstuga i föreningen
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd lägenhet med balkong

Ljus kvadratsmart nybyggd lägenhet klar för inflyttning. Stor härlig balkong. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge. Genomgående ekparkett och ljusa väggar. Tillträde enligt överenskommelse och snabbt tillträde möjligt.

Bra kommunikationer och ca 100 meter till Axel Dahlströms torg och spårvagnen. Vid Axel Dahlströms torg finns mataffär, restaurang och ett litet bibliotek. Nära till Frölunda Torg med all tänkbar service och stort utbud av butiker, restauranger och caféer. En cykeltur bort finns såväl centrala Göteborg, Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska Trädgården och flera av de fina badstränderna i västra Göteborg.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med möjlighet för avhängning och hallmöbel. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

KÖK och MATPLATS
Vitt Vedum kök (Annika) med många lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i mörk laminat med vitt kakel ovan. Kombinerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn., mikrovågsugn och diskmaskin (45 cm) . Samtliga vitvaror är i vitt utförande. Stort fönster och glasad dörr ut till balkongen. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM med komfortvärme
Fräscht helkaklat badrum med dusch. Spegel med belysning och tvättställ med kommod. Infällda spotlights med dimmer i taket. Grått klinkergolv med elektrisk komfortvärme och vitkaklade väggar. Förberett för kombinerad tvättmaskin/torktumlare. (Tvättstuga finns i föreningen).

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
1 rum. Boarea 35 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Övriga utrymmen: Förråd som tillhör lägenheterna finns i entréplan. Det finns cykelrum, återvinningsrum och tvättstudio. Garage i källaren med 33 platser för uthyrning. På fastighetens mark finns handikapparkeringar och besöksparkeringar som föreningen förfogar över.
Balkong:
Härlig balkong med plats för både möbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Gruppanslutningsavtal är tecknat mellan Bredbandsbolaget och föreningen och en digitalbox för TV ingår i detta avtal. Varje bostadsrättshavare svarar för kostnad för eget abonnemang avseende bredband, telefoni och digital-TV tjänster.
Bilplats:
Det finns parkeringsplatser att hyra, totalt 33 p-platser. En p-plats kostar 1200 kr/mån att hyra. Separat kö.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
2 195 000 kr, utgångspris.
Avgift:
1 975 kr/mån.
Andelstal:
Andelstal enligt ekonomisk plan: 0,75%.
Driftkostnad:
Driftkostnader som inte ingår i månadsavgiften enligt den ekonomiska planen: Hushållsel betalas efter egen förbrukning och är uppskattad till ca 300 kr/mån. Kostnad för bredband, TV och telefoni beror på utbud som väljs och kan beräknas till ca 400 kr/mån. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Götaporten i Göteborg. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Nybyggnation av 3 punkthus med totalt 95 lägenheter på totalt 4 664 kvm. Hus 1 - Handelsmyntet 14, Hus 2 - Handelsmyntet 16, Hus 3 - Handelsmyntet 18. Bostadsrättsföreningens lån planeras hos Swedbank. Mer information finns i föreningens Ekonomiska plan.
Avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftsförändringar enligt uppgift från föreningen.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar enligt uppgift från föreningen.
Övriga utrymmen: Förråd som tillhör lägenheterna finns i entréplan. Det finns cykelrum, återvinningsrum och tvättstudio. Garage i källaren med 33 platser för uthyrning. På fastighetens mark finns handikapparkeringar och besöksparkeringar som föreningen förfogar över.

Området

Här bor du med närhet till spårvagn och Axel Dahlstöms Torg där det bla finns livsmedelsbutik, apotek och gym. Det är cykelavstånd till Linné, Frölunda Torg och Slottsskogen.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Som förvärvare av en bostadsrätt är det även av vikt att informera sig om förhållanden kring bostadsrättsföreningen. En kontakt med företrädare för föreningen rekommenderas liksom att ta del av och sätta sig in i föreningens stadgar och ekonomisk plan. Företrädare för föreningen bör besitta erforderlig kunskap för att besvara detaljerade frågor om innehållet i den ekonomiska planen. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep