Visas tis 1 okt

Partille

Gamla Kronvägen 47B

Visning

 • Tis 1 okt kl. 17:00-17:30

  Välkommen att boka visning här på hemsidan eller på camilla@christander.se

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
64  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2019
Avgift:
3 913 kr/mån
Pris:
2 695 000 kr, utgångspris
 • Nybyggt område med bostadsrätter
 • Nära service och kommunikationer
 • Balkong i soligt söderläge
 • Alla rum in mot innergården
 • Tvättmaskin och Torktumlare
 • Grönskande gård med växthus
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd lägenhet med stor balkong i soligt söderläge

Mycket fin och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fina fönster i vardagsrum och kök. Helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv. Genomgående parkettgolv i ek och ljusa väggar i hela lägenheten. Stor balkong med gott om plats för umgänge och avkoppling. Lägenhetens balkong och fönster är markerade med en fyrkant på fasadbilderna.

I Brf Glädjen bor du i ett modernt nybyggt hus med bekvämt avstånd till det mesta. Nära till all tänkbar service och smidiga kommunikationer till Göteborg.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderob, städskåp och förråd. Parkettgolv i ek och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen i soligt söderläge. Parkettgolv i ek och ljusa väggar.

KÖK
Toppmodernt kök i anslutning till vardagsrummet. Vit köksinredning från Vedum med många skåp och lådor med vitt kakel ovan en bänkskiva i grå laminat. Vitvaror från Siemens med rostfri kyl/frys, induktionshäll med rostfri inbyggnadsugn under, rostfri diskmaskin, mikrovågsugn och varmluftsugn. Stor matplats vid fönster. Parkettgolv i ek och ljusa väggar. (Vitvarorna är ej installerade ännu och finns därför inte med på bilderna)

SOVRUM
Stort ljust sovrum med gott om plats plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare. Parkettgolv i ek och ljusa väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Vitt spegelskåp och kommod från Vedum. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänkskiva ovan. Vitt kakel på väggarna som bryts av snyggt mot ett grått klinkergolv.

Fakta

Beteckning:
Flerbostadshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 64 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Övriga utrymmen: Teknikutrymme och barnvagnsrum- och rullstolsrum. Föreningens fastighet deltar i och är belastad av gemensamhetsanläggningar som bla omfattar parkeringsgarage, sopsugsanläggning och växthus, Mer info om gemensamhetsanläggningar och samfälligheter finns i den ekonomiska planen.
Balkong:
Stor balkong i soligt söderläge och med gott om plats för både möbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Föreningen har tecknat avtal med Telia om Triple Play, vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemang för digital TV. bredbandstelefoni och bredband via fiber.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
2 695 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 913 kr/mån. Telia Triple Play - Bredband, TV och bredbandstelefoni.
Andelstal:
Andel i föreningen: 2,334%. Andel av årsavgift: 2,33%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 650 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: vatten efter egen förbrukning, uppskattad till 410 kr, hushållsel efter egen förbrukning och uppskattad till 240 kr.
Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt. Kostnad för hemförsäkring tillkommer. Uppgifter om kostnad för vatten och hushållsel är hämtade från den ekonomiska planen.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Glädjen Partille Port. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: I Brf Glädjen finns 40 st lägenheter med adress Gamla Kronvägen 47A och B, Till föreningen finns också 38 st parkeringsplatser i garage Föreningen har tillsammans med Brf Lyckan och Brf Kärleken tillgång till en innergård där det bland annat finns plats för lek, odling och umgänge med grannar. Ett gemensamt växthus kommer även att finnas på gården.
Övriga utrymmen: Teknikutrymme och barnvagnsrum- och rullstolsrum. Föreningens fastighet deltar i och är belastad av gemensamhetsanläggningar som bla omfattar parkeringsgarage, sopsugsanläggning och växthus, Mer info om gemensamhetsanläggningar och samfälligheter finns i den ekonomiska planen.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Som förvärvare av en bostadsrätt är det även av vikt att informera sig om förhållanden kring bostadsrättsföreningen. En kontakt med företrädare för föreningen rekommenderas liksom att ta del av och sätta sig in i föreningens stadgar och ekonomisk plan. Företrädare för föreningen bör besitta erforderlig kunskap för att besvara detaljerade frågor om innehållet i den ekonomiska planen. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

6036631-13

6036631-09

6036631-17

6036631-43

6036631-35

6036631-60

6036631-56

6036631-58_6036631-51

6036631-39

6036631-21

6036631-24

6036631-27

6036631-53

6036631-01_MS

Balkong i gult

Växthus

Planritning

Planskiss

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep